• Home
  • 5
  • Interim verandermanager

Interim verandermanager

Op zoek naar een interim verandermanager? Veranderingen bij organisaties zijn niet weg te denken. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden en bied een bewezen methode aan.

Interim verandermanager voor jouw organisatie

Heb je een interim verandermanager nodig? Verandering is onvermijdelijk in organisaties. Of het nu gaat om reorganisaties, strategische veranderingen of cultuurtransformaties; elke situatie vereist een unieke aanpak. Met behulp van mijn eigen bewezen methode, gericht op de uitlijning van energie binnen organisaties, zorgen we voor een optimale werksfeer binnen jouw afdeling.

Heb je de verandermanagement en leiderschapscoaching pakketten bekeken, maar wil je nét even wat anders? Wellicht is een interim verandermanager dé oplossing. Neem dan contact op om te bespreken wat passend kan zijn.

Wat doet een interim verandermanager?

In het op maat gemaakte pakket zoomen we in op jouw specifieke situatie en vraagstuk. Soms kun je al duidelijk de gewenste verandering definiëren, terwijl in andere gevallen je slechts het obstakel herkent waar je al een tijdje tegenaan loopt. Als interim verandermanager is het essentieel om eerst de huidige situatie in kaart te brengen voordat we verandering kunnen realiseren.

Nadat we hebben vastgesteld welke verandering nodig is om het geformuleerde probleem op te lossen, stellen we gezamenlijk een actieplan op. Dit plan kan bestaan uit verandermanagement workshops voor een specifieke afdeling of een ander samenwerkingsverband. Als interim verandermanager voer ik mogelijk ook gesprekken met individuele medewerkers om hen te begeleiden tijdens het veranderingsproces.

Maatwerk programma

Let op! Een interim verandermanager valt onder het programma maatwerk.

Informatie aanvragen

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie opvragen?

Met het op-maat-gemaakte verandermanagementpakket breng ik, als interim verandermanager, weer leven in jouw organisatie of afdeling. Naast de elementen die in de andere pakketten worden genoemd, bieden we hier specifieke expertise op het gebied van verandermanagement, coaching en advies. Neem telefonisch contact op via 06 81 38 50 53 of stuur een e-mail naar serva@servadvies.nl om een afspraak te maken.

Als je behoefte hebt aan snelle en persoonlijke ondersteuning, bieden we ook de mogelijkheid van een gratis quickscan. Hiermee kunnen we in korte tijd jouw situatie analyseren en advies op maat geven. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van positieve veranderingen in jouw organisatie.

Waarom Servadvies

  • Hedendaags leiderschap en visie.
  • Direct resultaat en op positieve wijze. 
  • Versimpelen van processen. 
  • Verbinden in de samenwerking.  
  • En in gelijkwaardigheid en win-win. 
  • Out-of-the box oplossingen. 
  • Direct naar de kern. 
  • Iedereen in dezelfde richting.

Direct contact: 06 813 850 53

Ma t/m vrij: 09:00 – 17:00