Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching draagt bij aan het versimpelen en efficiënter maken van zaken binnen jouw organisatie. Met behulp van trainingen en coaching gaan wij voor positieve verandering.

Leiderschapsstijl die aansluit bij jouw organisatie

Mijn leiderschapstrainingen zijn gericht op het faciliteren van veranderingen die uiteindelijk resulteren in een hogere tevredenheid onder medewerkers en klanten, evenals verbeterde efficiëntie. Ik help bij het aanpakken van uitdagingen zoals vastgelopen samenwerkingen, het niet behalen van doelstellingen en het voorkomen van burn-outs. Met mijn pragmatische benadering en intuïtie kan ik je begeleiden bij het succesvol implementeren van veranderingen. Ik geloof dat effectief leiderschap maatwerk vereist, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie of team. Samen kunnen we een leiderschapsstijl ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw doelen en waarden.

Leiderschapscoaching: voor wie is het?

Deze leiderschapscursus is speciaal ontworpen voor Nieuwe Leiders, scale-ups, bestaande leiders en organisaties die streven naar een verschuiving van macht naar kracht en die bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen voor hun impact op de wereld. Tijdens deze cursus maak je kennis met een praktisch raamwerk dat stabiliteit biedt in een snel veranderende wereld. Door middel van deze verbinding kun je gemakkelijk alle interne en externe veranderingen omarmen.

De groepsgrootte van de leiderschapscursus kan variëren en het programma bestaat uit zes modules. Uiteraard bieden we ook maatwerk aan, inclusief Executive Coaching, voor specifieke vraagstukken en behoeften. Dit stelt de deelnemers in staat om op individueel niveau dieper in te gaan op hun specifieke uitdagingen en groeimogelijkheden.

Wat je kunt verwachten van de cursus leiderschap

De training leiderschap start met een quickscan. Om vanuit één startpunt te vertrekken, bespreken we tijdens de quickscan onder andere vanuit welke visie de organisatie werkt, de doelstellingen en kaders. Tijdens de leiderschapscursus wordt van alle puzzelstukjes een geheel gemaakt in de vorm van een advies, waarin ieders potentieel optimaal benut wordt.

Leiderschapscoaching pakketten

Servadvies biedt leiderschapscoaching aan in twee standaard pakketten, daarbij variërend in groepsgrootte. Meer informatie over de inhoud van deze leiderschapscoaching pakketten is hieronder te zien. Uiteraard vallen ook Maatwerk en een losse Seminar binnen de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie aanvragen voor leiderschapscursus?

Heb je out-of-the-box ideeën en helder advies nodig? Ik kom, met mijn leiderschapscoaching, snel tot de kern en krijg weer beweging in jouw bedrijf of afdeling. Heb je interesse in een leiderschapscursus of een vraag over de diverse pakketten? Neem contact op door te bellen naar 06 81 38 50 53 of stuur een mail naar serva@servadvies.nl.

Liever direct tot de kern komen? Dan behoort een gratis Quick Scan ook tot de mogelijkheden.

Waarom Servadvies

  • Hedendaags leiderschap en visie.
  • Direct resultaat en op positieve wijze. 
  • Versimpelen van processen. 
  • Verbinden in de samenwerking.  
  • En in gelijkwaardigheid en win-win. 
  • Out-of-the box oplossingen. 
  • Direct naar de kern. 
  • Iedereen in dezelfde richting.

Direct contact: 06 813 850 53

Ma t/m vrij: 09:00 – 17:00