• Home
 • 5
 • Organisatie veranderen

Organisatie veranderen

Wil jij je organisatie veranderen? Ontdek hoe mijn baanbrekende change management programma je kan helpen soepel en innovatief te evolueren. Dit programma stelt jouw organisatie in staat om zich beter aan te passen aan veranderingen, wat uiteindelijk de groei bevordert.

Change management

Het is tijd voor change management met Serva als je tegen uitdagingen aanloopt binnen jouw organisatie. Door gebruik te maken van mijn organisatie verandering kan je deze uitdagingen makkelijk verhelpen. Ontdek al mijn voordelen voor jouw organisatie verandering met mijn change management programma. Daarom leer ik je in mijn programma over het verloop binnen jouw organisatie, burn outs, effectiviteit en nog veel meer.

Waarom organisatie veranderen met Servadvies?

Bij Servadvies begrijpen we dat niet elke organisatie verandering even soepel verloopt. Met mijn change management programma en expertise kan ik jou helpen. Met bijna 15 jaar ervaring binnen het vak zie ik snel welke veranderingen er allemaal mogelijk zijn binnen jouw organisatie. Ik focus me daarom ook vooral op de voordelen voor de organisatie en niet op de individuele successen. Al mijn aanpakken zijn toekomst gericht waardoor ik duurzame oplossingen kan aanbieden. Ik bied geen oplossingen aan waarna je zelf aan de slag mag gaan met achterhaalde inzichten. Ik bied oplossing aan per stap zodat iedereen in de organisatie met elkaar samen kan werken aan een organisatie verandering.

Dit zeggen klanten over het change management programma

Hieronder zijn twee beoordelingen terug te vinden van klanten die het volgende programma hebben afgenomen: EAM | Leider en Team verdieping™.

Werken in veiligheid, verbinding en op output gericht. Dat is wat de samenwerking tussen Serva en mijn team heeft opgeleverd. Het was bijzonder om de ontwikkeling van mijn team vanuit de invalshoek van energie te benaderen. Als je het gevoel hebt dat in jouw team energie wordt verspild en weglekt, dan is Serva de aangewezen persoon om op pragmatische wijze ervoor te zorgen dat je als organisatie weer aan de juiste dingen werkt. Jouw wijsheid in onze gesprekken zal mij bijblijven.

Yinka Tempelman

Manager Staf, IND

Bedankt voor de modules. Ik vind je aanpak en strategie erg interessant.

Tot nu toe heeft het bij mij nuttige inzichten gegeven.

Shirine Sherif

Adviseur Staf, IND

Onze samenwerking verloopt als volgt:

 • Stap 1:
  Begin met het inplannen van een half uur in de agenda van Serva of neem contact We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.
 • Stap 2:
  Tijdens dit gesprek bespreken we jouw specifieke situatie en doelen. We ervaren of er een goede klik is, we er allebei het nut van inzien en er zin in krijgen. Je ontvangt direct helderheid over hoe we jou kunnen ondersteunen en wat de investering is.
 • Stap 3:
  Binnen een maand, of op een ander moment dat jou beter uitkomt, plannen we onze eerste change management sessie in.

EAM | Change management™

Onderstaand kun je meer informatie terugvinden over de diverse organisatie programma’s.

Kies vandaag nog voor een organisatie verandering

Bij Servadvies zijn we trots op de ondersteuning van organisaties in aanloop richting een duurzame verandering. Ontdek hoe ons change management programma jouw organisatie kan helpen verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op en plan vrijblijvend een gesprek met mij in. Ontdek de vele voordelen van Servadvies en wat ik voor jouw organisatie kan betekenen!

Verbindend leiderschap