Over

Al toen ik jong was begreep ik weinig van hoe moeilijk en hard het vaak in de wereld was en wilde niets liever dan daar een positieve verandering in aan brengen. Ik was daardoor bewust en onbewust altijd bezig met harmoniseren van energie en spiegelen van zaken die niet stroomden.


Omdat ik weinig affiniteit had en heb met de traditionele aanpak van hiërarchie, macht en controle, werkte ik meer met de energie van de betreffende groep. Door mensen meer op hartniveau met elkaar in verbinding te brengen en zo samen een optimale stroming in die bepaalde situatie te creëren, konden er veel stappen worden overgeslagen. Er werd direct in de kern gewerkt. Gevolg was minder gedoe, meer vertrouwen en effectiviteit.


Ik zag dat mijn manier van werken veel leuker, sneller en effectiever is dan traditionelere aanpak en ben eens gaan waarnemen wat ik precies doe. Voor mij is het

natuurlijk, maar door terug te kijken heb ik een duidelijk methode kunnen ontdekken waar anderen ook iets aan kunnen hebben.


Daarom focus ik mij nu op het helpen van leidinggevenden en organisaties, omdat zij weer veel impact op de wereld om hun heen hebben en zo hoop ik dat

we deze wereld samen steeds wat mooier kunnen maken. ✨


Your Thrive, My Drive! 💛 Serva Schoorlemmer