Verandermanagement

Ben je op zoek naar een cursus verandermanagement voor jouw organisatie? Veranderen is in organisaties eerder regel dan uitzondering. Ik vertel je graag meer!

Veranderen in organisaties is eerder een regel dan uitzondering

Toch kunnen veranderingen soms moeizaam verlopen. Stuit je op weerstand bij het doorvoeren van veranderingen? Of wil je meer inzicht in effectieve verandermanagement. Dan is deze training verandermanagement geschikt!

In de cursus verandermanagement leer je samenwerkingen en de effectiviteit van een groep te verbeteren. Door de handvatten die je in een verandermanagement workshop aangereikt krijgt, beheers jij de juiste vaardigheden om veranderingen binnen een team of organisatie in goede banen te leiden.

Voor wie is de cursus verandermanagement?

De verandermanagement cursus is voor bedrijven en overheidsinstanties die veranderingen willen doorvoeren. Effectieve veranderingen door de visie van de organisatie en de visie van de betrokkenen te laten matchen. De groepsgrootte van de verandermanagement training kan variëren van 3 tot 8 personen.

Wat je kunt verwachten van de cursus verandermanagement

De training verandermanagement cursus start met een quickscan. Tijdens deze quickscan bespreken we onder andere de organisatievisie, doelstellingen en kaders, zodat we vanuit één startpunt vertrekken.

Dit kan vervolgen in diverse stakeholdergesprekken. Tijdens deze share-sessie met stakeholders staan transparantie en veiligheid centraal, zodat iedereen durft te delen. Wat vindt iemand belangrijk? Waar liggen talenten die nog niet benut worden? Van deze puzzelstukjes wordt in de verandermanagement training één geheel gemaakt in de vorm van een advies, waarin ieders potentieel optimaal benut wordt.

Verandermanagement training pakketten

Servadvies biedt verandermanagement trainingen aan in diverse pakketten, variërend in groepsgrootte en aanvullende diensten, als stakeholdergesprekken en workshops. De inhoud van de verschillende verandermanagement cursus pakketten is hieronder te zien.

Informatie aanvragen

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse in een cursus verandermanagement? Neem contact op!

Tijdens de cursus verandermanagement krijg je weer beweging in jouw organisatie of afdeling. Heb je vragen over de training of ben je benieuwd of de verandermanagement training bij jou aansluit. Neem contact op door te bellen naar 06 81 38 50 53 of stuur een mail naar serva@servadvies.nl.

Mocht je behoefte hebben aan snel en persoonlijk advies, dan behoort een gratis Quick Scan ook tot de mogelijkheden.

Waarom Servadvies

  • Hedendaags leiderschap en visie.
  • Direct resultaat en op positieve wijze. 
  • Versimpelen van processen. 
  • Verbinden in de samenwerking.  
  • En in gelijkwaardigheid en win-win. 
  • Out-of-the box oplossingen. 
  • Direct naar de kern. 
  • Iedereen in dezelfde richting.

Direct contact: 06 813 850 53

Ma t/m vrij: 09:00 – 17:00